Kanovaren Zweden

Avontuur en magische plekjes aan het water

Photography by kanoweb

Avontuurlijke kanoreis Zweden

Een avontuurlijke kanoreis in binnen- en buitenland beleven is de laatste jaren bij steeds meer vakantiegangers populair. Niet verwonderlijk dat het aanbod van organisaties met goed verzorgde kanoreizen naar mooiste bestemmingen en vaargebieden in aantal groeit. Met plezier zetten we enkele specialisten, actief in Zweden, voor je op een rij.

7 daagse kanotocht in Zweden

"Waarom ik voor mijn ontspanning op kano survival ga?" Het verhaal van Yvonne's kanotocht in Zweden, inclusief frambozenpannenkoeken en peddel challenge op de golven.

Kanovaren en kamperen in Zweden

K-jak - Into the wild

Onder het motto Into the wild organiseert K-Jak unieke actieve kanoreizen naar Zweden en Noorwegen. K-Jak is opgericht door twee vrienden met een passie voor avontuurlijke reizen. Toen ze de Zweedse natuurgebieden per kano ontdekten in 2010 waren ze verkocht en overtuigd dat deze unieke ervaring gedeeld moest worden met anderen. Inmiddels worden diverse kanotochten aangeboden. Iedere reis heeft een eigen karakter en diverse kenmerkende elementen.

K-Jak

De Peddel

De Peddel is in 1999 gestart om samen met Peddel Partners kano-arrangementen samen te stellen. Momenteel bieden zij rond de 90 Peddel-arrangementen. Van de mooiste kanogebieden in Nederland zoals het national park Weerribben-Wieden tot de avontuurlijke Belgische Ardennen en de ongerepte natuur van geweldige kanolanden Zweden en Finland voor de échte natuur ervaring.

De Peddel

Canoe Sweden

Canoe Sweden biedt begeleide kanotochten & bushcraft aan in een van de mooiste vaargebieden in Zuid Dalarna. Canoe Sweden is een loot van de Belgische buitensportspecialist Quest Outdoor & Adventure, al jaren actief waar het gaat om kanovaren in de Ardennen of kajakken op de Grensmaas in Limburg. Canoe Sweden laat je, onder begeleiding van een instructeur, op een spannende, enerverende en bewuste manier kennis maken met alle aspecten die de natuur je te bieden heeft.

Canoe Sweden

NoSun

Al 14 jaar ervaring in leuke actieve groepsreizen op de unieke noSun manier. Tijdens de kano-groepsreis Zweden trek je samen met de enthousiaste noSun reisbegeleider dwars door Zweden. Kanoën over fraaie meren, langs tal van kleine eilandjes. Elke dag de tent op een nieuw eiland opzetten om te genieten van de prachtige natuur. Natuurlijk is er ook tijd om de omgeving op de eilanden en het vaste land te verkennen, om te zwemmen, te vissen en lekker tot rust te komen.

NoSun