Kanovaren Zweden

Avontuur en magische plekjes aan het water

Photography by kanoweb

Kanoroutes en vaargebieden in Zweden

Kanovaren in Zweden deze zomer en ben je op zoek naar een mooi vaargebied? Op kanoweb ben je aan het juiste adres.

kanotguiden - canoe guide kanogids Zweden Al jaren peddelen wij met kano en kajak van Zuid naar Noord de mooiste vaargebieden. Van uitgestrekte meren, grote en kleine rivieren tot idyllische bergstroompjes. Op elke tocht is het weer genieten van de rust en de fantastische natuur.
Voor ons is Zweden is hét kanoland bij uitstek!

... Lees verder:
Kanoroutes en vaargebieden in Zweden

Avontuurlijke kanoreis Zweden

Een avontuurlijke kanoreis in binnen- en buitenland beleven is de laatste jaren bij steeds meer vakantiegangers populair. Niet verwonderlijk dat het aanbod van organisaties met goed verzorgde kanoreizen naar mooiste bestemmingen en vaargebieden in aantal groeit. Met plezier zetten we enkele specialisten, actief in Zweden, voor je op een rij.

... Lees verder:
Avontuurlijke kanoreis Zweden

Kanorondtochten in Zweden

Kanovakantieplannen? Een lange kanotrip in Zweden maken?, (kilometers vreten ;-) of gewoon lekker genieten? Ook de liefhebbers van meerdaagse kanotochten in Zweden zijn wij op kanoweb niet vergeten! Mooie vaargebieden waar je al dan niet met eigen of gehuurde kano of kajak lekker kunt peddelen. Bepaal zelf je start- en eindpunt en het aantal dagen dat je er op uit wil trekken.

our swedisch canoe moment

... Lees verder:
Kanorondtochten in Zweden

Kanovakantie in Zweden

Droom jij van een kanovakantie in Zweden?
De wintermaanden, een uitgelezen tijd om je eens te gaan oriënteren. Zweden kent meer dan genoeg mooie vaargebieden waar je dagen lang kunt zwerven zonder ook maar (bijna) iemand tegen te komen. Een heerlijk wildernesgevoel, ver weg van je dagelijkse stress. Natuur, ruimte, stilte en 's avonds aan je eigen kampvuurtje genieten van het spectaculaire kleurenspel van de ondergaande zon, weerspiegelend in het water.

... Lees verder:
Kanovakantie in Zweden

Kanokaarten Zweden

kanokaarten - Update: 6-2-2019 - Tip! - Bij een goede voorbereiding van je kanotocht in Zweden hoort het beste kaartmateriaal, zoals de Fjällkartan of de Gröna kartan. Beide zijn via het internet te bestellen bij het Zweedse "Kartbutiken".

De Fjällkaart (schaal 1:100 000 of 1:50.000) voor het grensgebied Zweden-Noorwegen geeft de wandelpaden weer in de fjälls, maar ook

... Lees verder:
Kanokaarten Zweden

<< Eerste < Vorige [1 / 2] Volgende > Laatste >>