Open dag Kano Vaargroep de Wieden

Vind jij het gezellig om eens met meerdere vaarders leuke en afwisselende vaartochtjes te peddelen in een mooie omgeving? Kom dan eens kennis maken met Kano Vaargroep de Wieden.

kanovaren open dag KV de WiedenImpressie Kano Vaargroep open dag afgelopen zomer in Kanoparadijs Weerribben-Wieden

Op zaterdag 29 juni van 10.00 – 15.00 uur houdt Kano Vaargroep De Wieden haar jaarlijkse Open Dag in Belt-Schutsloot. Het belooft opnieuw een leuke dag te worden met diverse demonstraties en meer dan voldoende gelegenheid tot vragen over het varen, lidmaatschap, het uitproberen van materialen en natuurlijk een heerlijk toertje in de kajak. Ook is het het mogelijk het SUPpen (StandUpPaddling) eens uit te proberen. Nieuw aangemelde leden ontvangen een leuke gadget.

Datum en tijd: 29 juni van 10.00 tot 15.00 uur
Plaats: Vaste Belterweg 2, 8066 PT Belt-Schutsloot

KV De Wieden is een vaargroep voor enthousiaste kanoërs in de regio Meppel-Steenwijk-Vollenhove-Blokzijl vaart elke donderdagavond een rondje, met aansluitend een nazit. Dat doen ze het hele seizoen door. In de weekenden worden ook tochtjes gepeddeld buiten het vaargebied Weerribben-Wieden.

Wil je nu al meer weten over Kano Vaargroep de Wieden? Stuur een mailtje en je wordt op de hoogte gehouden wat er waar en wanneer georganiseerd wordt:

Info KV de Wieden