Home · Nieuws · Gezinsvakantie Zweden, nèt even anders

Gezinsvakantie Zweden, nèt even anders

Sinds kort bieden Lammie en Marijn, onder de naam Yellow Family een volledig verzorgde kanoreis naar Zweden voor gezinnen aan. De twee watersporters - de vonk sloeg over op de roeivereniging - hebben een gedeelde passie voor gezondheid, buitenleven, sporten, coaching en leefstijl. Lammie’s achtergrond in pedagogiek en kindercoaching en Marijn's achtergrond in leefstijlcoaching staan garant voor een versterking in de gezinsdynamiek tijdens een fantastisch kano-avontuur.

Yellow Familiy gezinsvakantie Yellow Family neemt je als gezin mee door Värmland, waar je een unieke ervaring beleeft in een van de mooiste gebieden in Zweden. Kanoën van eiland naar eiland, een kamp opzetten, vuur maken en hierop je eigen eten bereiden.

Een gezinsvakantie die je de kans biedt om te ontsnappen aan de dagelijkse zorgen, zoals werk, school en overige verplichtingen. Gezinsleden leren elkaar op een andere manier kennen, samen terug naar de basis en door samenwerken en goede communicatie versterken ze de gezinsdynamiek. Vanzelfsprekend worden allerlei activiteiten georganiseerd, om de gezinsvakantie compleet te maken. Check:

Yellow Family - gezinskanovakantie