Kanoroutes Haaglanden, Midden Delftland & Westland

Tijdens het Open Kano Festival zijn de nieuwste vaarkaarten Haaglanden, Midden Delftland & Westland enthousiast ontvangen door diverse open kanovaarders. Met weer een zonnig vaarseizoen in verschiet brengen we met plezier beide kaarten onder de aandacht van peddelaars die deze regio eens via het water willen verkennen.

Kanoroutes Haaglanden

... Lees verder:
Kanoroutes Haaglanden, Midden Delftland & Westland

Kanovaren in de Hoekse Waard

Het Nationaal Landschap Hoeksche Waard kent verschillende kanoroutes, met start- en eindpunten verspreid over de hele Hoeksche Waard. De kanoroutes zijn bewegwijzerd door middel van zeskantige witgroene bordjes voorzien van de naam van de route:
Korendijkroute
Goudswaard, Nieuwendijk, Zuid Beijerland
Binnenmaasroute
Westmaas startpunten: Nieuwstraat of Munnikeweg, Maasdam, Puttershoek
Mookhoekroute
Mookhoek, s-Gravendeel, Puttershoek
De Oeverlanden

... Lees verder:
Kanovaren in de Hoekse Waard

Nieuwe kanoroutes Alblasserwaard-Vijfheerenlanden

In 2015 is het project "Realisatie Regionaal Vaarroutenetwerk Alblasserwaard-Vijfheerenlanden" van Den Hâneker van start gegaan. Inmiddels (op zaterdag 22 april 2017) is het regionale vaarroutenetwerk Alblasserwaard-Vijfheerenlanden officieel in gebruik genomen en langs de Sliedrechtse binnenvliet in het Alblasserbos een overtoom, als onderdeel van het vaarroutenetwerk, onthuld. Het nieuwe vaarroutenetwerk is goed voor 220 kilometer peddelplezier!

... Lees verder:
Nieuwe kanoroutes Alblasserwaard-Vijfheerenlanden

Kanotocht Leiden

Met de lente in het verschiet een laatste "winters" kanotochtje samen met de peddelvrienden. Een Top-tocht!
Vanaf een prima start- (en eindpunt) aan de Vlietweg varen we met stevige wind in de rug richting centrum Leiden. Met dank aan Herman van Huis van de Alphense Kanovereniging "De Kromme Aar". Hij brengt ons, niet alleen langs het water, maar ook in het centrum naar de mooiste historische plekjes.

... Lees verder:
Kanotocht Leiden

Kanoroutenetwerk Krimpenerwaard

Langgerekte weilanden met grazende koeien en weidevogels, bloemrijke slootkanten, veenriviertjes, monumentale boerderijen en weidse vergezichten kenmerken de Krimpenerwaard. Het gebied kent sfeervolle dorpjes zoals Haastrecht, Vlist en de zilverstad Schoonhoven. De gastvrije streekbewoners van dit unieke veenweidelandschap zijn trots op hun "eiland", dat omringd wordt door de rivieren de Lek, de Hollandsche IJssel en de Vlist.

Kom kanovaren door de mooie natuur.
Ontdek en ervaar het prachtige agrarische polderlandschap!

... Lees verder:
Kanoroutenetwerk Krimpenerwaard

<< Eerste < Vorige [1 / 3] Volgende > Laatste >>