Kanoën in Gooi en Vechtstreek

kanoroute rondtocht voor kano en kajak kanoroute vice versa kanovaren kanotocht enkelDe mooiste peddelroutes in Gooi en Vecht; rond, vice versa en enkel (a-b); Langs forten en door fraaie natuurgebieden.

Kanoën in de regio Gooi en Vechtstreek betekent peddelen door een afwisselend landschap. Je vaart langs petgaten, legakkers, weiden, door moerasbos en over plassen. Met kano of SUP ontdek je plekken die wandelend of fietsend niet bereikbaar zijn. Een unieke ervaring voor jong en oud. Het gebied biedt prachtige mogelijkheden om de natuur vanuit een heel ander perspectief te bekijken. Het routeboekje Kanoën in Gooi en Vechtstreek biedt je uitgebreide informatie, deelkaarten en zeven mooie peddelroutes in Gooi en Vechtstreek.

... Lees verder:
Kanoën in Gooi en Vechtstreek

Kanovaren langs unieke kleinkunst

Genietend van de fraaie stadsgezichten, overigens vanaf het water een échte aanrader, valt ons oog op een van de lantaarnconsoles. Prachtig beeldhouwwerk in Belgische blauwe hardsteen. Vele kleine kunstwerken, vanaf de straat eigenlijk niet goed te zien.

kanovaren utrecht stad

... Lees verder:
Kanovaren langs unieke kleinkunst

Grenzeloos kanovaren over de Vecht naar Utrecht

Wanneer je wil kun je van Muiden tot hartje Utrecht peddelen zonder uit je kano of kajak te komen. Maar met de vakantie in verschiet kun je natuurlijk beter kiezen om je kanotocht over de Vecht te combineren met routes over de Loosdrechtse Plassen, de Wijde Blik, de Kortenhoefse Plassen en de Spiegelpolder.

... Lees verder:
Grenzeloos kanovaren over de Vecht naar Utrecht

Kanoroute Slot Zeist

Op de valreep van de zomer wordt je verrast door enthousiast kanovaarder Peter Kuiper uit Utrecht. Hij vaarde een prachtige peddelroute voor je over de oude vaarweg van Utrecht naar Slot Zeist

... Lees verder:
Kanoroute Slot Zeist

Kano-transportbak rondje Leusden

Het rondje Leusden is een favoriete tocht onder veel kanovaarders. In de loop van de tijd zijn aan de route prima voorzieningen aangebracht, zoals verschillende kanostoepen, picknickbankjes, informatiepanelen en.. een toch wel uniek te noemen kano-transportbak onder de Arnhemseweg bij Leusden Zuid. Aangezien je niet onder de weg kunt doorvaren én .. nog veel belangrijker, het oversteken van de weg met kano of kajak een levensgevaarlijke onderneming is, biedt de kano-transportbak een prima uitkomst.

... Lees verder:
Kano-transportbak rondje Leusden