Kanoroutes in Utrecht stad

Nog een weekje en dan kunnen we de klok weer een uurtje terug zetten. De wintertijd komt er aan, dus nog even tijd voor een fraaie kanotocht door de binnenstad van Utrecht. Heerlijk op ons op gemak "zwerven langs de werven". Het wordt al wat fris en af en toe een buitje maar vandaag meer dan voldoende zon om lekker te genieten van alle activiteiten op en rond de werven.

kanovaren utrecht Zwerven langs de werven.. Altijd weer mooie kanotrips door hartje Utrecht

... Lees verder:
Kanoroutes in Utrecht stad

Kanoën in Gooi en Vechtstreek

kanoroute rondtocht voor kano en kajak kanoroute vice versa kanovaren kanotocht enkelDe mooiste peddelroutes in Gooi en Vecht; rond, vice versa en enkel (a-b); Langs forten en door fraaie natuurgebieden.

Kanoën in de regio Gooi en Vechtstreek betekent peddelen door een afwisselend landschap. Je vaart langs petgaten, legakkers, weiden, door moerasbos en over plassen. Met kano of SUP ontdek je plekken die wandelend of fietsend niet bereikbaar zijn. Een unieke ervaring voor jong en oud. Het gebied biedt prachtige mogelijkheden om de natuur vanuit een heel ander perspectief te bekijken. Het routeboekje Kanoën in Gooi en Vechtstreek biedt je uitgebreide informatie, deelkaarten en zeven mooie peddelroutes in Gooi en Vechtstreek.

... Lees verder:
Kanoën in Gooi en Vechtstreek

Kanoroute Slot Zeist

Op de valreep van de zomer wordt je verrast door enthousiast kanovaarder Peter Kuiper uit Utrecht. Hij vaarde een prachtige peddelroute voor je over de oude vaarweg van Utrecht naar Slot Zeist

... Lees verder:
Kanoroute Slot Zeist

Oudewater, pareltje aan kanoroutes

Vaar je in het Groene Hart een van de vele kortere of langere kanoroutes, dan doe je er beslist goed aan het historische plaatsje Oudewater te bezoeken. Het plaatsje ligt aan de monding van het riviertje de Lange Linschoten in de Hollandsche IJssel. De binnenstad is voor een groot deel tot beschermd stadsgezicht verklaard en heeft veel gemeentelijke- en rijksmonumenten. Oudewater was in de zestiende en zeventiende eeuw een belangrijke producent van touw.

kanovaren in het groene hart

... Lees verder:
Oudewater, pareltje aan kanoroutes

Grenzeloos kanovaren over de Vecht naar Utrecht

Wanneer je wil kun je van Muiden tot hartje Utrecht peddelen zonder uit je kano of kajak te komen. Maar met de vakantie in verschiet kun je natuurlijk beter kiezen om je kanotocht over de Vecht te combineren met routes over de Loosdrechtse Plassen, de Wijde Blik, de Kortenhoefse Plassen en de Spiegelpolder.

... Lees verder:
Grenzeloos kanovaren over de Vecht naar Utrecht

<< Eerste < Vorige [1 / 4] Volgende > Laatste >>