Biesbosch de Gijster - GPStracks 13 km

kanoroute rondtocht voor kano en kajak Kano-rondtocht; plm. 13km.; Start-eind: haven in Drimmelen. - Amer, rond de Gijster

Zondag 17 september 2006, We willen weer eens met de kano op pad. In augustus een eerste kennismaking met de kano in de Biesbosch. Dat was goed bevallen, dus we willen meer. In het Biesbosch Bezoekerscentrum in Drimmelen de eerste keer al een kaart gekocht met verschillende kanoroutes er op, van 11, 17 of 18 km.

gpstracks.nl Het weer is niet echt geweldig, dus we besluiten de Gijsterroute van 11 km te doen. We droppen de boot in de haven bij de rondvaartboot en leggen hem via de kade in het water. Eerst moet je de Amer oversteken en dan via een opening in de krib het riet invaren waar een opening is. Dan de boot over de dijk heen tillen en dan kan de route starten.

... Lees verder:
Biesbosch de Gijster - GPStracks 13 km

Biesbosch Midden - GPStracks - 24 km

kanoroute rondtocht voor kano en kajak Rondtocht; plm. 23,5km.
De kanoroute start bij het gemaal in het Jeppegat.
Aanrijroute:

Hier kun je het beste komen als je vanuit Hank richting Jachthaven Vissershang rijdt, net voor de haven ga je rechts af de Jeppegatweg op, deze rij je af tot een nogal scherpe bocht naar links gaat, hier kom je bij het gemaal.

... Lees verder:
Biesbosch Midden - GPStracks - 24 km

<< Eerste < Vorige [3 / 3] Volgende > Laatste >>