Kajakvaren in de Biesbosch

kanoroute rondtocht voor kano en kajak Een fraaie zwerf- en rondtocht van plm. 22 kilometer.
Start en eindpunt: Jachthaven Vissershang. - Aanrijroute: Vanaf de A27 - Hank - Vissershang: route plannen (update: 28-3-2017)


De jachthaven Vissershang is een perfecte plek om te starten voor een heerlijke dag kajakken in de Biesbosch. Parkeerruimte is er voldoende aanwezig. Al snel vinden we een mooie kanosteiger net over de dijk. Een mooi plekje om op ons gemak te vertreken.

kajakvaren in de Biesbosch

... Lees verder:
Kajakvaren in de Biesbosch

Een dagje kanovaren in de Biesbosch

kanoroute rondtocht voor kano en kajak Kanovaren Biesbosch; rondtocht; plm. 17km.; Start-eind: Jachthaven Drimmelen
Let op scheepvaart bij oversteek Amer! - Tip! Startplaats zonder oversteek Amer? - Check de prima alternatieve startplaats Vissershang!


© Jan Pardon - Kajaktourtochten Jan Pardon - Een klassieke kanotocht voor kano-
en kajakliefhebbers met bijzondere in- en uitstapplaats.


27 april 2008 - Op voorstel van één van onze vaarmaten de Biesbosch gaan verkennen. Terwijl de weervoorspellers er niet uitgeraken of het nu zaterdag of zondag de beste dag zou worden van het weekend varen we met 20° en een flink zonnetje een tochtje in dit natuurgebied.

... Lees verder:
Een dagje kanovaren in de Biesbosch

Kanoroutes in de Hollandse Biesbosch

kanoroute rondtocht voor kano en kajak Ruige Biesbosch kanoroute; rondtocht; plm. 3.5km.
Huiswaard route; kanorondtocht; plm 5,5km.In de Hollandse Biesbosch zijn twee fraaie kanoroutes (rondtochten) die je langs de meest bijzondere plekken leiden. Elke route biedt de mogelijkheid voor een wandeling en heeft zijn eigen karakter. Maak gebruik van de speciaal voor kano's gemaakte aanlegsteigers. Voor andere boten is het hier te ondiep. Kijk op de kaart (te koop in het bezoekerscentrum) voor het verloop van de routes, de aanlegplaatsen en de wandelroutes.

... Lees verder:
Kanoroutes in de Hollandse Biesbosch

Kanoroute Dommel - (Gennep kanoroute)

kanoroute enkel (a-b) kanotocht voor kano en kajakBoven Dommel kanoroute; kanotocht over de Dommel; enkel (a-b) plm. 12km. - Dommelen (Valkenswaard) - Waalre - Veldhoven - Gestel - Eindhoven (update:19-3-2016)

De Gennep kanoroute start bij het Christoffelpad in Dommelen en volgt de Dommel naar Eindhoven met als eindpunt de Van Meursstraat 55. De lengte van deze route is 12 kilometer. Onderweg zijn er verschillende stuwen, in- en uitstapvoorzieningen en picknickplaatsen.

... Lees verder:
Kanoroute Dommel - (Gennep kanoroute)

Kanovaren Dommel - 4 trajecten - 58km

kanoroute enkel (a-b) kanotocht voor kano en kajakBeneden Dommel kanoroute; kanotocht over de Dommel; enkel (a-b) plm. 58km. - (4 trajecten) Son - Sint Oedenrode - Kasteren - Halder - Den Bosch.
(update: 19-3-2016)


De Beneden Dommel kanoroute start bij de Planetenlaan/Thermaelaan in Son en neemt je mee door het prachtige Dommeldal naar Sint-Oedenrode. Via Boxtel volg je de Dommel naar Sint-Michielsgestel en daarna door naar het eindpunt: de Bossche Kano Vrienden. Onderweg zijn er verschillende stuwen, in- en uitstapvoorzieningen en picknickplaatsen.

... Lees verder:
Kanovaren Dommel - 4 trajecten - 58km

<< Eerste < Vorige [1 / 3] Volgende > Laatste >>