Kanovaren

Zo mooi is Nederland!

Photography by kanoweb

Kanovaren in Nederland

Al heel wat jaren voor veel vaarders de kano en kajak startpagina met veel directe links naar o.a. onze favoriete kanotochten en kanoroutes in Nederland. Je vindt ons aanbod vaarimpressies en tochtsuggesties per streek of provincie handig gerubriceerd in het "topmenu Nederland"

Tegenwoordig zijn de vele routesuggesties véél makkelijker te vinden via onze handige kanokaart, of check de laatste tips op facebook. Peddel ze met plezier! De meeste tochten zijn ook geschikt voor SUPpers!

Vind je peddelroute viaKanoweb kanokaart!

350+ SUP- en kanoroutes goed voor ruim 7.000 kilometer aan mooie vaartrajecten!
viaKanoweb kanokaart vind je in een oogopslag de mooiste peddelroutes én instapplekken. Aanvullende info, zoals kanosteigers, overdraag- en instapplaatsen en interessante plekjes aan de route vink je rechtsboven in de kaart aan. Veel SUPpers maken ook met veel plezier gebruik van de vele routesuggesties. Welkom peddelsporters!

kano instappunten en routes - ook voor SUPpers
viaKanoweb Kanokaart

Ontdek Nederland met je kano, kajak of op de SUP!

Het is vakantietijd! een prima tijd om je te ontspannen op of aan het water. Ben je op zoek naar kanotrips, kanoroutes, nieuwtjes, impressies en suggesties? Kanotrektochten, kanokamperen, kano-events, kanovakantie of kanoverhuur? Je vindt het op kanoweb.
Team kanoweb wenst je veel peddelplezier!