Online kano-kalender kanovaren Roer

De kanokalender 2021 van het Waterschap Limburg staat weer online. Kanovaren op de Roer is enkel toegestaan na goedkeuring door het Waterschap Limburg. Om overbelasting te voorkomen, mogen per dagdeel maximaal 20 boten het water op vanaf aangewezen op- en uitstapplaatsen. Medewerkers van het waterschap zien toe op naleving van de regels die gelden voor kanoën op de Roer. Vooraf inschrijven is verplicht en kan vanaf het nieuwe vaarseizoen (1-6 / 1-10) via een handige online kano-kalender.

Het waterschap heeft op een speciale pagina een handige kano-kalender beschikbaar gesteld waar geinteresseerde kanovaarders zich online kunnen aanmelden. De kalender maakt direct overzichtelijk met hoeveel kano's je (nog) op welk dagdeel nog kunt varen. Klik op de gewenste dag. Iedere dag heeft twee delen: het 1e dagdeel is van 10:00u tot 14:00u. Het 2e dagdeel van 14:00u tot 20.00u.

Naast de kano-kalender staan tevens de regels die gelden voor het kanovaren op de Roer. Vergeet niet de handige kanokaart Roer te downloaden, handig voor onderweg.

Kano-kalender Roer kanovaartraject