Camping de Boogaard

Kanokamperen op camping de Boogaard aan de Hollandse IJssel tussen Hekendorp en Oudewater. Heerlijk vrij uitzicht en kampeerplekken direct aan het water. Je kano direct naast je tent. Mocht je aankomend seizen eens een mooie kanotrektocht overwegen, informeer vooraf of de nieuwe trekkershut vrij is.

... Lees verder:
Camping de Boogaard

Camping de Turftente

Landelijk gelegen aan de rand van de Weerribben in de Kop van Overijssel. Een kleine gezellige camping. Een oeroud Nederlands landschap, waar het soms lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan. In dit grote moerasgebied met zijn kilometers slootjes kun je een rondvaart maken, kanoën, of met een fluisterbootje varen. Voor elk wat wils.

... Lees verder:
Camping de Turftente

Camping Biesboschhoeve

Op eiland "De Vischplaat" in Nationaal Park de Biesbosch. Enkel bereikbaar per (huur)kano of boot. De Biesbosch is ideaal voor een avontuurlijk tocht per kano of roeiboot. Zo komt je op plaatsen waar je op geen andere manier kunt komen. De weg zoeken door kronkelige kreekjes, onverwachte ontmoetingen met zeldzame vogels. Met een beetje geluk zie je in de avondschemering in alle stilte een bever.

... Lees verder:
Camping Biesboschhoeve

Natuurcamping de Boerderij

Vanaf natuurcamping de Boerderij In Snelrewaard (gem Oudewater) vaar je een mooie kanotocht door ouderwetse steden met meerdere terrassen: De Lange Linschotenkanoroute. "Rustig gebieden. Zeer genieten. Ook een keertje varen? Je kunt je spulletjes op de camping laten staan en wordt zeer goed geholpen met een geplastictificeerde kanokaart van de route. De tocht is plm 19 kilometer en kent verschillende overdragingen". Aldus een enthousiaste Mariska van der Lint

... Lees verder:
Natuurcamping de Boerderij

Camping d'Hof

Grenzend aan het Bovenwiede en Nationaal Park Weerribben-Wieden ligt camping d'Hof in het groene Venetië Giethoorn. Vaar met je kano door grachtjes en over de meren. De vele bruggetjes en rietgedekte boerderijen met prachtige tuinen bepalen het dorpsbeeld van Giethoorn. Een unieke omgeving om actief te recreëren.

... Lees verder:
Camping d'Hof

<< Eerste < Vorige [1 / 3] Volgende > Laatste >>