Opvouwbaar kano-avontuur in een plunjezak

Frank van Zwol voer duizenden kilometers met een Ally vouwkano. Zowel korte tochten in Nederland en op riviertjes in de Ardennen, als wekenlange expedities in Noorwegen, Zweden en op de Yukon River in Canada. De Ally reisde mee in de auto, in de trein en in het vliegtuig.

Frank van Zwol en zijn Ally vouwkano Foto: © Frank van Zwol

Over zijn tochten verschenen artikelen in het buitensportblad Op Pad en in Outdoor Magazine. Van de expedities op de Kaitum rivier in de wildernis van Zweeds Lapland en de tocht over de Yukon River vind je films op Youtube. Door deze publiciteit is Frank onderhand een soort van vraagbaak voor mensen die alles willen weten over deze geweldige kano.

Frank: "De Ally is een fantastische vouwkano waar je met een goede instructie veel plezier aan beleeft. Al lijkt het opbouwen de eerste keer ingewikkeld, maar als je het een keer met een expert samen gedaan hebt, kun je het een volgende keer probleemloos zelf. Eigenlijk verkoop ik geen kano’s, maar een opvouwbaar kano-avontuur in een plunjezak, inclusief instructie."

Meer weten of eens proefvaren met een Ally vouwkano?
Frank is aanwezig op het Open Kano Treffen 2016 met twee modellen, een allround 16,5' DR en een vlakwater 15,5'DR. Geïnteresseerden kunnen proef te varen.
Check zeker even de nieuwe ALLY website: allykano.nl