Canadian Style Paddling op de Biggesee

Wanneer ik Frank zo sierlijk over het water zie "zweven" begint het meteen te "kriebelen". Na enkele (te) korte introductie workshops Canadian Style Paddling op o.a. het Kringelfieber en OKF heeft dit "virus" ook mij te pakken. Zelfs de kiel van onze in stijl gerestaureerde Zweedse wood-canvas moet er aan geloven. Er af! Met kiel vaart die kano alleen maar rechtuit

Canadian Style Paddling workshop Na opnieuw in Frank's Atkinson Traveler en Chestnut Chum het plezier van deze heerlijke peddeltechniek beleefd te hebben weet ik het zeker. Op naar de Biggesee voor de fijne kneepjes.

Canoe & Survival - camp tijdens workshop Aangekomen bij de kanoclub Olpe aan de Biggesee snel kwartier gemaakt. Rond een warm vuurtje wordt tot diep in de nacht workshop en andere leuke bijkomstigheden doorgesproken. De "young ones" van Canoe & Survival willen vroeg van start.

Canoe & Survival workshopHet wordt een echte "Indian Summer" zo laat in oktober. Een supersfeer en een fijn weerzien met onze Duitse en Belgische kanovrienden. Het weekend is eigenlijk te kort, maar wel een waar je open kano varen én peddeltechniek beleeft!

Plaats van aktie:
KC Olpe - Biggesee. Kijk voor meer info, workshops en aanmelding op de website van Canoe & Survival:

Canoe & Survival