Kanoverhuur Nederland

Keus uit 101 kano en kajak verhuur adressen in Nederland!
Proef het gevoel van kanovaren en beleef Nederland vanuit een héél andere hoek!
Een klein voorschot op de vele kajak en kano verhuur adressen die Nederland rijk is.
Trek er heerlijk en dagje op uit! Voor de rust of spreek eens af met zijn allen en beleef waterrijk Nederland. Veel peddelplezier!

Let op!!
Kanoweb verhuurt géén kano's!
Vragen omtrent verhuur s.v.p rechtstreeks aan de kanoverhuurder van je keuze :

... Lees verder:
Kanoverhuur Nederland

Kano huren - prijs vergelijken loont de moeite

Zomerse dagen nodigen vaak uit tot een heerlijk dagje kanovaren en lekker genieten op en aan het water. Een kano huren en lekker actief ontspannen met het gezin. Nederland is een echt waterland, dus in vrijwel elke regio valt wel een kano (of kajak) te huren. In de stad, de polder, het natuurgebied, of gewoon lekker dichtbij op de camping.

... Lees verder:
Kano huren - prijs vergelijken loont de moeite

Peddels repareren?

Wie kent dat niet. Blaren of andere irritatie aan je handen na een dagje lekker varen met een huurkano. De opstaande randjes van de krimpkous op de peddelsteel en andere beschadigingen zijn vaak ook geen fraai visitekaartje.

reparen huurpeddel

... Lees verder:
Peddels repareren?

Kanovaren in een Nederlandse archipel

Kanovaren... zorgeloos in een bootje stappen met je peddel, lekker varen en genieten.. Makkelijk toch? Het lijkt allemaal zo eenvoudig, maar goed bekeken komt er wel iets meer bij kijken. (tenminste.. als je iets verder wil kijken dan alleen toervaren met enkel- of dubbelbladige peddels ;-) Na een half uurtje aan de waterkant bij een van de vele kanoverhuuradressen die Nederland rijk is borrelt mij de de complex georganiseerde (zo lijkt het ;-) kanosport door het hoofd:

... Lees verder:
Kanovaren in een Nederlandse archipel