Kanovakantie in Nederland of wat verder

"Wat verder" wordt het voor velen dit jaar helaas niet. Maar wordt die lang gedroomde kanovakantie in eigen land dan toch eens werkelijkheid?
In de loop van de jaren hebben wij op Kanoweb al heel wat kanotochtsuggesties voor je verzameld. Variërend van korte dagtochtjes tot kanotrektochten en fraaie kanogebieden. Naast de vele vaarimpressies ook tips en handige info, vooral bedoeld als een leuke handreiking en startpunt voor het plannen van (óók) jouw eigen kanovakantie! Zoek je kanoroute, immers peddelplezier begint thuis. Ontdek en geniet op je kanotocht.

Je peddelavontuur vind je dichter bij huis dan je denkt Een prachtig peddelavontuur. Je vindt het dichter bij huis dan je denkt.

Kano vakantie plannen?

Ook plannen voor een korte of wat langere kanovakantie, maar twijfel je nog waar naar toe? De mooiste tochten vind je dichter bij huis dan je denkt. Check de kanokaart maar eens. En ontdek ook de vele leuke ideetjes en mooie vaargebieden in verschillende rubrieken op Kanoweb.
In de rubriek kanovakantie lichten we af en toe een mooi kanogebied voor een fijn peddelavontuur voor je uit. Wat denk je van Friesland of het Kanoparadijs?