De Fryske Marren

Ofwel, de Friese Meren lenen zich bij uitstek voor een heerlijke vakantie op of aan het water. Op het web zijn aardig wat bronnen te vinden wanneer je jouw watersportvakantie gaat voorbereiden. Op zoektocht nodigen de advertenties, van vaak commerciële websites, je uit met de meest uiteenlopende arrangementen en aanbiedingen.

 Fryske Marren - kanoën

Vakantie rond de Friese meren?

Kleine(re), maar zeker niet minder interessante!, toeristische initiatieven bieden je vaak verrassend leuke ideeën. Friesemerenvakanties, informatiepunt voor kleinschalig toerisme, is een goed voorbeeld:

Vakantie Friese Meren
Zodra je even "doorklikt" op de site vind je de meest uiteenlopende fiets-, wandel- en vaarroutes in Zuid West Friesland. Een mooi startpunt om de Friese meren te gaan ontdekken.

Kanoroutes over de Friese meren

Met het kanorouteboekje van Rob Nuij maak je van jouw vakantie een heuse kanovakantie. Een keus uit 80 goed beschreven kanoroutes en een lijstje met campings en overnachtingsadressen altijd bij de hand. Check de handige printversie van de laatste updates en wijzigingen van deze fraaie routes. Het boekje bestel je voor weinig bij Arjan Bloem.

Vanzelfsprekend hebben wij ook nog wat leuke routes voor je op rij gezet. Je vindt ze in de sectie

kanoën in Friesland