Kanoroutes Noord Brabant

Wim Holdrinet maakt je graag attent op de online-info van vijf Oost-Brabantse kanoroutes. De info is door Vrijetijdshuis Brabant op de website www.routesinbrabant.nl geplaatst. Het gaat om de Boven-Dommel-Gennep kanoroute, de Malpie-kanoroute, de Beneden-Dommel-kanoroute, de Aa- kanoroute en de Reusel-Essche-stroom-kanoroute.

Gedetailleerde route-info, met overzichts-, detailkaarten en foto’s van instapplaatsen, hindernissen en meer zijn opgenomen in verschillende pdf-bestanden. Deze pdf’s zijn samengesteld ten behoeve van de 42e Bekentochten, die in mei 2013 door de Volmolense Kano Club Waalre zijn georganiseerd. Het plan is om de komende tijd gedetailleerde info van meerdere Noord-Brabantse kanoroutes online te plaatsen. Dat om daarmee het op natuurbeleving gericht toerkanoën te bevorderen en om bij te dragen aan de toeristische kwaliteit van Noord-Brabant.

"Het zou prima zijn dat veel kanoërs van het routemateriaal gebruik maken." aldus Wim, die zo vriendelijk is geweest enkele kanoroutes beschikbaar te stellen als aansluiting op de Brabantse tochtsuggesties. Komende jaren zal hij nog meer pdf's van andere Brabantse kanoroutes maken. We houden je op de hoogte!

kanotocht enkelAa kanoroute Reusel Essche stroom kanoroute Kanoroutes Dommel