Kajakvaren, kanovaren, rondtocht, retour of enkeltje?

Snel weten welke kanotocht bij je past? Een kanorondtocht, een "heen-en-weertje" of moet je bij je kajaktocht een "shuttle" regelen?
Bij de leukste kanoroutes zie je in één oogopslag of het een kanorondtocht, vice versa-, of een a-b-tocht betreft::

kanoroute rondtocht voor kano en kajak kanoroute vice versa kanovaren kanotocht enkelVoorzien van korte beschrijving zoals, o.a. opstapplaats, lengte en te varen route.

Zoeken op kanoweb?
De nieuwe zoekfunctie op kanoweb geeft (momenteel) maximaal 20 resultaten. Ofwel een kwestie van een beetje "spelen" met een combinatie van trefwoorden om je zoekopdracht te verfijnen.

Kanokaarten
Onder de kanovaarders is blijkbaar nog steeds een sterke behoefte aan kanoroutekaarten gezien de vragen via de mail. De "oude" kanoweb.nl beschikte over een aparte rubriek "kanokaarten". Zelf maken we graag gebruik van een zo eenvoudig mogelijk kanokaart. Bij enkele vaarimpressies vind je kanoroutekaarten of link naar kanorouteboekjes afgebeeld. Voor het gemak in een lijstje:

Kanokaarten Nederland

Kanoroute uitprinten
Van elke pagina, kanoroute of kaart is een "afdruk-versie" beschikbaar. Makkelijk vanuit je browser, kiezen voor afdrukvoorbeeld, formaat instellen en printen. Menu, voet- en zijgedeelte van de pagina worden niet meegeprint.

Extra kano-informatie:
kanovaren informatie Onderaan de pagina: extra info, handige links, naar bijvoorbeeld routekaarten en andere externe verwijzingen.

Laatste update: 30-4-2016)