Kanoroutes zoeken

Honderden kanoroutes en kano-instapplaatsen. Je vindt ze op kanoweb!

In combinatie met een vernieuwde kanokaart is Kanoweb een mooi startpunt om jouw kanotocht te plannen. De website biedt je onder meer uiteenlopende vaarimpressies (lees: tochtbeschrijving, blog of informatief artikel), soms aangevuld met een kanokaartje. viaKanoweb kanokaart vind je, dankzij medewerking van veel enthousiaste kanovaarders, een uitgebreid overzicht van fraaie sup- en kanoroutes in Nederland.

kanoroutes zoeken en peddelen

... Lees verder:
Kanoroutes zoeken

Favoriete kanoroutes Zoetermeerse KV Sprinters

De leden van de Zoetermeerse kanovereniging de Sprinters zijn met regelmaat op of aan het water te vinden. De actieve vereniging richt zich vooral op het recreatief varen. Dit doen zij in de rustige wateren rond Zoetermeer, maar ze trekken er ook regelmatig op uit om elders in het land een mooie tocht te maken.
Om je enthousiast te maken voor het kanovaren delen zij graag enkele van hun favoriete toertochten:

... Lees verder:
Favoriete kanoroutes Zoetermeerse KV Sprinters

Kajakken in de Noorwaard

De Noordwaard is zowel een stroomgebied van de Nieuwe Merwede als getijdewater. Houd hier rekening mee met het plannen van je route. Een mooie knooppuntenkaart van het gebied vind je op de biesboschlinie.com Heb je zowel de stroom als het getij tegen dan is het hard werken om voorbij te komen. Onderweg zijn geen voorzieningen, behalve een kano-kampeerplaats (zonder voorzieningen) na tussen knooppunt 15 en 5. Naast de vele watervogels heb je goede kans om bevers te spotten. Het landschap dat je tegenkomt is gevarieerd: smalle kronkelende vaartjes, slikken, wilgenbos en polderlandschap.

peddelen door de Noordwaard Rustig peddelen en genieten van de Noordwaard

... Lees verder:
Kajakken in de Noorwaard

Kilometers peddelvertier in Noordwest Friesland

Kijk! Alweer een sportieve kanovereniging die naast het varen ook plezier beleeft de peddelsport creatief op de kaart te zetten. Jaap Kooistra van kano vereniging Onder de Wadden uit Franeker viel het op dat de Friese Noord-westhoek wat mooie kanoroutes betreft een beetje schaars vertegenwoordigd is. Zijn persoonlijk ontworpen en geregistreerde vaarroutes brengen daar wat hem betreft verandering in. Kanoweb deelt ze met plezier: Zoom in op Franeker en maak je keuze vanuit de routelijst. Alle routes starten vanaf het clubhuis van de vereniging.

Kanogebouw onder de Wadden - Franeker Startplaats en kanogebouw KV Onder de Wadden aan het Harinxmakanaal, Jan Stapertlaan 14 8801JT Franeker

... Lees verder:
Kilometers peddelvertier in Noordwest Friesland

Kanoroute Dwarsgracht - De Wieden 8,5 km

Weer een mooi en niet te lang peddeltoertje door de Wieden op de kanokaart gedeeld door "WouterR". Vanwege de lengte ook prima geschikt voor StandUpPaddlers.

Kanoroute Dwarsgracht Mooi en gezellig kijkje op Dwarsgracht tijdens rustige doorvaart.

... Lees verder:
Kanoroute Dwarsgracht - De Wieden 8,5 km

<< Eerste < Vorige [1 / 4] Volgende > Laatste >>