Kanoroutes zoeken

Honderden kanoroutes en kano-instapplaatsen. Je vindt ze op kanoweb!

In combinatie met een vernieuwde kanokaart is Kanoweb een mooi startpunt om jouw kanotocht te plannen. De website biedt je onder meer uiteenlopende vaarimpressies (lees: tochtbeschrijving, blog of informatief artikel), soms aangevuld met een kanokaartje. De kanokaart zelf geeft je, dankzij medewerking van veel enthousiaste kanovaarders, een mooi overzicht van vele kanoroutes in Nederland.

kanoroutes zoeken en peddelen

... Lees verder:
Kanoroutes zoeken

Kanoroute Dwarsgracht - De Wieden 8,5 km

Weer een mooi en niet te lang peddeltoertje door de Wieden op de kanokaart gedeeld door "WouterR". Vanwege de lengte ook prima geschikt voor StandUpPaddlers.

Kanoroute Dwarsgracht Mooi en gezellig kijkje op Dwarsgracht tijdens rustige doorvaart.

... Lees verder:
Kanoroute Dwarsgracht - De Wieden 8,5 km

Polderrondje Vlietlanden

Een niet al te lange kanoroute (13 kilometer) door de polders tussen Voorschooten en Zoetermeer: Watersportcentrum Vlietland – Stompwijk – Vlietlanden - Routebeschrijving en foto's met dank aan "WouterR"
Start en eindpunt: Watersportcenrum Vlietlanden (Rietpolderweg 11, 2266 BM Leidschendam)

kanovaren in de polder Kanovaren in de polder - Mooi pauzeplekje dichtbij de Zoetermeerseplas - Met picknickbankje en steigertje

... Lees verder:
Polderrondje Vlietlanden

Toervaren met Kano Vereniging Lauwersmeer

Bij veel kanoverenigingen is het toervaren populair. Zo ook bij de recreatieve kanovereniging KVLauwersmeer (KVL) uit Noordoost Friesland, waar plezier in het kanovaren altijd voorop staat. De enthousiaste leden varen met name in het Lauwersmeergebied, maar ook elders in Friesland. De leden van KVL houden wel van uitdagende activiteiten. Vanuit de thuishaven het Lunengat, Dokkumer Nieuwe Zijlen, worden naast dagtochten ook nachttochten met overnachtingen georganiseerd. Door het jaar heen wordt er in de mooiste vaargebieden van het Noorden gepeddeld.

... Lees verder:
Toervaren met Kano Vereniging Lauwersmeer

Favoriete kanoroutes Zoetermeerse KV Sprinters

De leden van de Zoetermeerse kanovereniging de Sprinters zijn met regelmaat op of aan het water te vinden. De actieve vereniging richt zich vooral op het recreatief varen. Dit doen zij in de rustige wateren rond Zoetermeer, maar ze trekken er ook regelmatig op uit om elders in het land een mooie tocht te maken.
Om je enthousiast te maken voor het kanovaren delen zij graag enkele van hun favoriete toertochten:

... Lees verder:
Favoriete kanoroutes Zoetermeerse KV Sprinters

<< Eerste < Vorige [1 / 4] Volgende > Laatste >>