Kajakvaren.nl met een kano??

kanoroute vice versa kajakvaren, kanovaren Kanoroute Berkel Zutphen; vice versa; plm. 7,5 km.; Start-eind, kanostoep Kerkpad Warnsveld - ri. Zutphen - Grote Gracht - duiker Overwelving tot overlaat IJssel retour: nog stukje Graaf Ottosingel v.v.

Eindelijk... het is er toch eens van gekomen, samen een kort tochtje over de Berkel. Vroeg in de ochtend ontmoeten we elkaar op de parkeerplaats van het voormalig gemeenthuis Warnsveld. Ik help Wouter even met het afladen van zijn nog nieuwe lichtgewicht kajak. Best een strak model. Het karretje wordt toch maar even ondergebonden voor de korte oversteek naar de kanostoep. Hopenlijk laat de zon zich vandaag nog even zien. Voor nu is het nog maar een grauwe bedoening en nog fris ook. Maar goed.. we heben warme koffie mee.. alhoewel .. alleen voor de liefhebbers? Beter afstemmen de volgende keer! Rustig aan vertrekken we stroomaf richting Zutphen.

... Lees verder:
Kajakvaren.nl met een kano??

Kano & kajak weblogs op het web

Dat de kanosport divers is weten we. Heerlijk peddelen, in- en ontspannen en gelijkertijd onze prachtige natuur beleven vanaf het water. Ervaringen die je graag deelt met andere liefhebbers. Een uitgelezen manier is het opzetten van een eigen weblog in woord en beeld.
Daar worden we blij van!

Op deze pagina enkele fraaie en actieve kano & kajak weblogs uitgelicht:

... Lees verder:
Kano & kajak weblogs op het web

Prijon T Taifun

De "wilde dagen" WW kajakvaren zijn een beetje voorbij. Het enige tastbare wat nog rest is het helmpje (waar doet ie me toch aan denken ;-) De Taifun is inmiddels van eigenaar gewisseld; ruimtegebrek. Plaats wordt nu ingenomen door de solokano die met regelmaat uit het rek komt voor een heerlijk tochtje. De spectaculaire WW-filmpjes op het web beleef ik met net zo veel plezier als foto's uit de "oude doos".

... Lees verder:
Prijon T Taifun

<< Eerste < Vorige [2 / 2] Volgende > Laatste >>