Home · Kanovaren met de Hemelvaart?

Kanovaren met de Hemelvaart?

Het hemelvaartweekend is weer in aantocht. De weersvooruitzichten zijn prima en normaal gesproken zouden we dan ook met zijn allen erop uit trekken om eens heerlijk te spetteren op of aan het water. Dit jaar is dat wel een heel ander verhaal.

De coronacrisis met alle (nood)maatregelen, onduidelijkheid - wat mag en kan nu nog wel of juist niet - en bezorgdheid om elkaar brengt ons allemaal uit koers. Hoe en waar gaan we onze korte of lange vakantie houden? Logischerwijs zullen we onze uitjes dit jaar wat dichter bij huis moeten zoeken.

kanovaren - oudoor kano-avontuur Mooie peddelplek, heerlijk dicht bij huis

Peddelroutes, instapplaatsen en verhuur

Ons potje met kano-uitjes is even leeg, maar we geven nog wel graag een paar leuke tips weg. Voor wie onze handige kanokaart nog niet kent: Je vindt er onder andere 350+ mooie vaartrajecten, peddelroutes. En ja.. ook aan de SUPpers is gedacht.

Voor dit jaar zetten we de kanoverhuur op de kaart "open" zodat, wanneer je zèlf niet over een kano beschikt, je dicht bij huis eenvoudig een kajak- of kanoverhuuradres kunt vinden.

We doen graag een oproep om met behulp van de kanokaart je kano-uitje (voorlopig) dicht bij huis te zoeken. Zo houden we elkaar gezond en blijft het iets rustiger op de weg.

Kanokaart

Veel peddelplezier en #denkaanelkaar!

kano arrangement Een paradijselijk "kano arrangement"