Kanoparadijs Weerribben-Wieden

Herbie Bird kanoschool - meer peddelplezier na techniek verbetering

Photography by Kanoweb

    Home · Kanoparadijs vol peddelplezier!

Kanoparadijs vol peddelplezier!

De kano-instructeurs van kanoschool Herbie Bird Ossenzijl hebben dit weekend (bijna) alles uit de kast getrokken om de opening van het Kanoparadijs Weerribben-Wieden, vrijdag 24 mei, zo feestelijk mogelijk aan te kleden. Kano's, kajaks, tipi's en prachtige schaduwplekjes "onder de hoed". De zon schijnt inmiddels uitbundig over het kleurrijke terrein van Buitencentrum Weeribben. Het feest kan beginnen!

Opening Kanoparadijs Weerriben-Wieden Opening Kanoparadijs Weerriben-Wieden vanaf het water

En een feestje wordt het. Ondernemers, natuurorganisaties en kanoliefhebbers slaan de handen ineen om vandaag het Kanoparadijs van Noordwest-Europa op de kaart te zetten. Na de toespraak van burgemeester Bats, waarin hij o.a. laat weten dat het Kanoparadijs een meer realistisch alternatief is voor het schaatsparadijs dat Weerribben-Wieden ook al is, nemen alle initiatiefnemers de peddel ter hand om mèt elkaar in de C10 (open kano) door het -voor even symbool voor de toegangspoort van het Kanoparadijs- rood-witte lint te varen:

Het Kanoparadijs Weerribben-Wieden is geopend!

Al rap gaan jong en oud na een korte instructie in kano en kajak het water op voor een korte speurtocht. Voor velen een eerste kennismaking met de kano, maar al snel wordt het een fantastisch peddelplezier.

Kanoschool Herbie Bird staat voor nóg meer peddelplezier na techniekverbetering. Als aankomende of gevorderde vaarder kun je bij de instructeurs van Herbie Bird perfect terecht voor zowel basis- als gespecialiseerde peddeltechnieken. Immers.. als kanovaarder wil je zo optimaal mogelijk genieten van de peddelsport:

Peddelen met plezier!

Impressie opening Kanoparadijs

1 WAAR is het feestje? - DAAR is het feestje! ... met z'n allen in de C10

Reuring aan de waterkant Ondertussen al flink wat reuring aan de waterkant

Kanoles aan de waterkant Verzamelen voor de eerste kanoles - Nu al plezier!

Instructie basis peddel Instructie - de basis voor een goed vervolg op het water

Een hele belevenis samen in de C10 en dan nog puzzelen ook Een hele belevenis, peddelen én puzzelen in de C10

Kanovaren C10 spannend Best wel spannend met elkaar in zo'n grote kano - Wat een peddelplezier!