Photography by Kanoweb

Veluwerally 2009, 27 september

veluwerally De Veluwe Rally is een van de grootste kano-evenementen in Nederland en wordt elk jaar gehouden op de laatste zondag van september. Deze prestatietocht is bedoeld voor iedere ervaren kanovaarder van jong tot oud. Dit jaar vindt de Veluwerally plaats op 27 september!

De tocht voert stroomafwaarts over de IJssel van Giesbeek naar Zutphen (ca. 35 kilometer), Deventer (ca. 50 kilometer) of Kampen (ca. 100 kilometer). Overigens kun je dit jaar niet meer starten in Deventer. Het Meentse strand van het recreatiegebied Rhederlaag is in 2009 opnieuw de startlocatie van dit grootse kano en kajak evenement. Vanaf vrijdagmiddag kun je kamperen bij de startplaatsen aan het water, genieten van het uitzicht op de Posbank, kletsen met de andere vaarders, bekenden ontmoeten, zwemmen en nog veel meer! Geniet nog even van deze locatie, want volgend jaar verhuist het evenement misschien naar het evenemententerrein aan de overkant van de plas.

De Veluwerally wordt georganiseerd door Gewest Oost van de NKB. Samen met de hulp van veel vrijwillgers van diverse kano en kajakverenigingen uit de regio hoopt de organisatie ook dit jaar de grote opkomst in goede banen te leiden.