Photography by Kanoweb

Nieuwe website Veluwerally.nl

Met het warme weer van de afgelopen dagen denk je misschien niet 123 aan waar je 27 September gaat varen. Maar zet in ieder geval de datum NU al vast in je agenda, opdat je het niet vergeet! Bezoek bovendien de nieuwe website van de Veluwerally en zet deze bij je favorieten om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen!
Tot ziens op de IJssel op 27 septemer 2009!

... Lees verder:
Nieuwe website Veluwerally.nl

Ruim 500 deelnemers aan de Veluwerally 2006

Er is prachtig weer voorspeld, zuidoostenwindje, 2 a 3, dus lekker in de rug. De laatste dagen is het water van de IJssel flink aan het stijgen. Bij het aanrijden vanuit Doesburg is dit dan ook goed aan de stroming te zien. De temperatuur zou redelijk zijn, 22 tot 26 graden in het oosten en weinig bewolking. Dit laatste is niet helemaal waar, maar wanneer komen die voorspellingen dan ook helemaal uit? Maar al met al een hele fijne dag, bewolkt tot in de middag maar lekker warm. Broeierig zelfs.

... Lees verder:
Ruim 500 deelnemers aan de Veluwerally 2006

Honderden kajaks en kano's aan start van 28e Veluwerally

Veluwerally 2005 - Het kampeerterrein aan de Rhederlaag is behoorlijk bezet wanneer we rond zeven uur in de ochtend aankomen. Vele tentjes en caravans, maar vooral kajak en kanoliefhebbers. Iedereen is druk in de weer. De honderd kilometer start om half acht en dat is te merken ook. Er wordt al behoorlijk warm gepeddeld. Moet ook wel, het is nogal grauw en af en toe miezert het.

... Lees verder:
Honderden kajaks en kano's aan start van 28e Veluwerally

Veluwerally 2003

28 september 2003, 06.00 uur: vroeg uit de veren! 's Avonds laat alles al een beetje klaar gezet, zodat alleen nog gezorgd hoeft te worden voor verse koffie en broodjes voor onderweg. Op ons gemak pakken we alles in ons stalen ros en nu nog even onze dochter wakker schudden zodat zij ons naar Rhederlaag kan brengen.

veluwerally 2003

... Lees verder:
Veluwerally 2003

Veluwerally 2002

Een prachtige kanotocht over de IJssel, georganiseerd door de Nederlandse Kano Bond. Zelf vaar ik de tocht al enkele jaren met veel plezier als zgn. "niet georganiseerde deelnemer" met onze Trapper. Ik voel het een beetje als afsluiter van het kanoseizoen. Je kunt kiezen voor deelname aan 35 kilometer tot aan Zutphen, 50 kilimeter tot aan Deventer en 100 kilometer tot aan Kampen. Aangezien ik ook volop wil genieten van de contacten op en langs het water start ik meestal met de ploeg die het eerst vertrekt.

... Lees verder:
Veluwerally 2002

<< Eerste < Vorige [4 / 4] Volgende > Laatste >>