Photography by Kanoweb

VeluweRally 2020 op 27-9

Geen enthousiaste massale start voor de vaarders dit jaar, maar de VeluweRally 2020 gaat door. Als eendaags evenement op zondag 27 september 2020. Momenteel zijn er drie afstanden gepland: Deventer-Wijhe (20km), Deventer-Hattem (35km) en Deventer-Kampen (50km).

Start VeluweRally Deventer

... Lees verder:
VeluweRally 2020 op 27-9

VeluweRally 2019 met proloog?

ANNULERING van de EENENVEERTIGSTE (41e) VeluweRally

"Hoewel een beetje kanovaarder niet in de war raakt van een beetje wind of regen zijn de weersverwachtingen voor dit weekend van 28 en 29 september 2019 wel aanleiding voor de organisatie van de Veluwerally om deze te annuleren. Met de voorspelde windkracht van 6 a 7 in combinatie met fikse regen en temperaturen rond de 12 a 13 graden is het varen van een kanotocht op de IJssel naar het oordeel van het bestuur niet verantwoord."
Lees het volledige bericht op site :
Website VeluwRally

VeluweRally 2018 zonder oponthoud van start!

Zaterdag 29 en Zondag 30 september is de stadscamping in Deventer weer het trefpunt van honderden watersporters. Op de 40e editie van de VeluweRally wordt een speciaal jubileum-programma georganiseerd. Kajak- en kanovaarders, zélfs enkele fanatieke SUP-pers, vieren met elkaar dit jubileum op en aan het water. Een waar peddelfeest!

... Lees verder:
VeluweRally 2018 zonder oponthoud van start!

VeluweRally 2017 - Warm je op!

24-9-2017 - Vroeg uit de veren om de start van de VeluweRally 2017 niet te hoeven missen. Ik schuif even de gordijnen opzij en .. Zo hej .. wat een mist! Dat wordt vast wat later.. Een voorzichtige reis richting Deventer volgt, met amper 50 meter zicht. Pakweg 200 enthousiaste kanovaarders hebben zich vooraf ingeschreven en vertoeven al sinds zaterdag op de prachtige stadscamping Deventer. Langzaam aan druppelen nog eens tientallen deelnemers binnen, op gemak hun weg zoekend naar het inschrijfbureau en startplek aan het naastgelegen weiland.

Dank aan Moosecamp (ook sponsor van de VeluweRally) voor mooie videofragmenten van de start!

... Lees verder:
VeluweRally 2017 - Warm je op!

VeluweRally 2016 - veilig genieten!

De IJssel wordt door de jaren heen een steeds drukker bevaren vaarroute. Beroeps- en pleziervaart nemen toe. Met name op het traject Arnhem - Zutphen. Het waarborgen van de veiligheid van de vele kanovaarders tijdens het jaarlijkse kano-evenement de VeluweRally heeft de organisatie doen besluiten in zijn geheel af te stappen van nood- en laagwaterscenario's zoals afgelopen jaar. Vanaf 2016 start dé afsluiting van het kanoseizoen vanuit Deventer in het weekend van 24 en 25 september.

... Lees verder:
VeluweRally 2016 - veilig genieten!

<< Eerste < Vorige [1 / 4] Volgende > Laatste >>