Photography by Kanoweb

Open Kano Treffen 2010 in de Weerribben

"Groeten uit de moerassen" - Een enthousiast verslag van het Open Kano Treffen 2010 door Arij van der Kooij

Veel deelnemers waren vrijdagavond al binnen en hebben de regen getrotseerd. Paraplu's, regenschermen, tarps en ander beschermende middelen hebben er voor gezorgd dat de vuren toch konden branden. Zaterdagochtend is door de deelnemers zelf het programma vastgesteld. Het mooie weer was er de oorzaak van dat werd gekozen om direct te gaan peddelen en de workshops naar de middag te verschuiven. De kanotocht was aan de korte kant maar gezellig, mooi en leerzaam.

... Lees verder:
Open Kano Treffen 2010 in de Weerribben

Open Kano Treffen - 12 en 13 september 2009

Bij de jachthaven van recreatiecentrum De Kluft in het natuurgebied de Weerribben, ontmoeten liefhebbers van het kanovaren elkaar op het jaarlijkse Open Kano Treffen. Het Open Kano Treffen is een evenement waarbij het kanovaren centraal staat. Je krijgt er optimaal de gelegenheid om te ervaren wat canadees varen allemaal kan inhouden.

... Lees verder:
Open Kano Treffen - 12 en 13 september 2009

Open kano treffen in de Weerribben

Om ook U als Belgische kanovaarder te enthousiasmeren voor het Open Kano Treffen in de Weerribben is Lieven Coppieters van kano en kajak club de Otter naar het "hoge Noorden" afgereisd. Zijn bevindingen heeft hij samengevat in een "verslag ter plaatse" om u op deze wijze deelgenoot te laten zijn.

... Lees verder:
Open kano treffen in de Weerribben

<< Eerste < Vorige [3 / 3] Volgende > Laatste >>