Photography by Kanoweb

Open Kano Festival 2020

Dit jaar hebben de kanovrienden en deelnemers met elkaar het Open Kano Festival, hét peddelfeest in de Weerribben-Wieden, tot een bijzondere 'corona-proof-versie' weten om te toveren. Een peddelfeest waarbij van meet af aan de '1.5 peddellengte' is ingebakken. Top!

OKF gepaste afstand 1.5 Peddellengte .. een sportieve gepaste afstand

Op gepaste afstand met elkaar op zoek naar nieuwe avonturen. Aan het kampvuur wordt gezellig gekletst over korte toertjes in binnen- en buitenland, langere trektochten, kanokamperen "nieuwe stijl" en héél wat meer. Workshops 1.5 op Zaterdag, van kennismaken met de open kano tot reddingen en efficiënt peddelen. Diverse toertochten door de Weerribben-Wieden op Zondag. Iedereen vermaakt zicht opperbest, vooral op de avondtoertocht met verlichte kano's door donker Ossenzijl en aansluitend de kanodisco. "Voor elkaar en met elkaar. Op 1,5 meter!" Wat is zo'n heerlijk weekend toch snel voorbij.

OKF toertocht Weerribben Toertocht door Weerribben Wieden

We kijken nu al weer uit naar het volgend jaar. Iedereen meer dan dank voor de aanwezigheid, deelname, support, het plezier en.. Na zoveel jaar tips en mooie peddelplekken met jullie te delen op het web en daarvoor óók nog eens een sportieve wisseltrofee van jullie allen te ontvangen.. dat is meer dan gaaf!

Lieve peddelvrienden.. tot ziens op of aan het water!
Liebe Paddlefreunde.. bis nächtes Treffen!
Dear paddlefriends.. See you next year!
Team Kanoweb ツ

Een mooie sfeerimpressie OKF 2020 van Hidde Huisman