Berkel Kanorally

Berkelkanorally wegens huidige omstandigheden geannuleerd

Onder het motto De Berkel verbindt organiseert de 3e Berkelcompagnie tijdens het Berkelfestival weekend van 22 en 23 augustus 2020 een tweedaagse, grensoverschrijdende kanotocht van Vreden / Ellewick naar Zutphen, de Berkel Kanorally. Met deelnemers uit Duitsland en Nederland wordt een mooie en gezellige tweedaagse kanotocht gevaren over de Berkel van Duitsland naar Nederland.

De Berkel Kanorally wordt in samenwerking met diverse kanoverenigingen en kanoverhuurders mogelijk gemaakt: KSV Stadtlohn, KSV Vreden, LKV Njord Lochem, Kanovereniging Anax Zutphen, Fiets en Kanoverhuur ten Brinke Rekken, Sportwijzer Eibergen, Ultimate Adventures Borculo, Zwembad de Berkel Almen en Fun Sport Total Warnsveld.

Fluisterboot Zutphen

De lengte van de tocht ligt op beide dagen tussen de 25 en 30 km en er moet bij heel wat stuwen worden overgedragen. Een èchte toertocht voor de geoefende kanovaarder. De finish op zondag is deze keer in hartje Zutphen aan de sfeervolle locatie van de Fluisterschippers aan de Rijkenhage.

Informatie en inschrijven:

Informatie over startplaatsen, tussenstop, finish, de route, afstanden, starttijden, pauzeplaatsen, stuwen, Berkeltak Mallumse Molen, overnachten, kosten en inschrijving vind je overzichtelijk op de website en via de facebookpagina van de Vrienden van de 3e Berkelcompagnie:

Vrienden van de 3e Berkelcompagnie Facebook