Berkel Kanorally

Update 16-7-2021: De 3e Berkel Kanorally zal -als dat mogelijk is- slechts op één dag gevaren worden op 21 augustus 2021

Onder het motto De Berkel verbindt organiseert de 3e Berkelcompagnie tijdens het Berkelfestival weekend van 21 en 22 augustus 2021 een ééndaagse, grensoverschrijdende kanotocht van Vreden / Ellewick naar Borculo, de Berkel Kanorally. Met deelnemers uit Duitsland en Nederland wordt een mooie en gezellige dagtocht gevaren over de Berkel van Duitsland naar Nederland.

De Berkel Kanorally wordt in samenwerking met diverse kanoverenigingen en kanoverhuurders mogelijk gemaakt: KSV Stadtlohn, KSV Vreden, LKV Njord Lochem, Kanovereniging Anax Zutphen, Fiets en Kanoverhuur ten Brinke Rekken, Sportwijzer Eibergen, Ultimate Adventures Borculo, Zwembad de Berkel Almen en Fun Sport Total Warnsveld.

Fluisterboot Zutphen

Informatie en inschrijven:

Informatie over startplaats, finish, de route, afstand, starttijden, pauzeplaatsen, stuwen, Berkeltak Mallumse Molen, kosten en inschrijving vind je overzichtelijk op de website en via de facebookpagina van de Vrienden van de 3e Berkelcompagnie:

Vrienden van de 3e Berkelcompagnie Facebook