Kano - kajak evenementen en activiteiten

In deze rubriek "Events" verdienen diverse jaarlijks terugkerende kano- en kajakevents het om even "uitgelicht" te worden naast de actuele nieuwtjes. Het is vaak "fun" en een fijne ervaring om mee te peddelen. Op sommige events zijn we dan ook meer dan eens van de partij. Bijvoorbeeld het Open Kano Festival of de VeluweRally.

Berkel Kanorally

Update 16-7-2021: De 3e Berkel Kanorally zal -als dat mogelijk is- slechts op één dag gevaren worden op 21 augustus 2021

Onder het motto De Berkel verbindt organiseert de 3e Berkelcompagnie tijdens het Berkelfestival weekend van 21 en 22 augustus 2021 een ééndaagse, grensoverschrijdende kanotocht van Vreden / Ellewick naar Borculo, de Berkel Kanorally. Met deelnemers uit Duitsland en Nederland wordt een mooie en gezellige dagtocht gevaren over de Berkel van Duitsland naar Nederland.

... Lees verder:
Berkel Kanorally

Vaarplezier op het Kringelfieber

Het is best wel even wennen. Op stap met de "young ones" van Canoe & Survival. Maar het beloofde "gegarandeerd vaarplezier" wordt méér dan waar gemaakt. Zeker op een treffen als het Kringelfieber aan de Edersee.

Kringelfieber - Camping Teichmann

... Lees verder:
Vaarplezier op het Kringelfieber

Kanobelevenis in de Biesbosch

Een zwerftocht voor de natuurliefhebbers, een prestatietocht over grote rivieren en kreken, kamperen bij het Wantij, een avondkanotocht in de schemering, een stadstocht door de historische binnenstad van Dordrecht, zelfs een kanotocht naar een deel van de Biesbosch waar je normaal gesproken, niet mag kan komen: "De Schotbalkentocht". Flink wat ingrediënten voor een échte kanobelevenis in de Biesbosch: de Biesbosch kano experience

... Lees verder:
Kanobelevenis in de Biesbosch

Brugse Kajakdoortocht

Brugse Nachtdoortocht en Brugse kajakdoortchtocht 2021
De Brugse Kajakdoortocht gaat door op zondag 21/03/2021. Dit onder voorbehoud van de (op dat moment) door de overheid genomen maatregelen wegens COVID-19. Ook wil de organisatie een zekerheid hebben van een minimum aantal deelnemers om het te laten doorgaan.

Kanovaren Brugge - Brugse Reien Gezelligheid alom aan het overdraagpunt Minnewater, centrum Brugge

... Lees verder:
Brugse Kajakdoortocht

<< Eerste < Vorige [1 / 2] Volgende > Laatste >>