Winterstylecamp

In kanovaren via kanoweb

Op de scheiding van maart en april dopen de weergoden ons voorgenomen kanokampeerweekend om tot een heuse winter Style kampeerbelevenis. Na een week van bijna zomerse lente en temperaturen peddelen we in amper twee dagen tijd door stevige wind en flinke sneeuwbuien. Best koud, dus even schakelen. Het dikke pak sneeuw kraakt onder onze voeten zodra we in de altijd weer gastvrije setting ons kampement opmaken en handen warmen bij het vuur.

winter kamperen in Style aan de Biggesee De Biggesee, een prima seting voor een heerlijk winter Style kanokampeerweekend met de peddelvrienden.

Style paddling

Yes! Na bijna twee jaar met allerlei 'reisbeperkingen ja/nee' oefenen we eindelijk weer in Style onze maneuvres in een zó onverwacht mooi winterlandschap waar we de afgelopen winter eigenlijk alleen maar van hebben kunnen dromen. De mooiste kanoverhalen aan het vuur, korte en koude nachten, goed verzorgde en stevige ontbijten gelardeerd met verschillende peddellengtes, voordat we goed en warm gekleed het water het op gaan om de dagen te genieten.
Wat een spontaan treffen. En met zóveel 'heerlijke ingrediënten'. Dit smaakt alleen maar naar meer!

met veel wind en sneeuw naar de waterkant Na korte instructie aan de waterkant wordt het tijd om te peddelen. Wel wat wind en sneeuw, dus op naar een rustig hoekje.

de kanovrienden klaar voor vertrek Okee.. nog één plaatje en dan wegwezen!

prospector canoe De Prospector laat zich sturen door zijn meester.

peddelfeest met peddelvrienden

Maart roert, April doet wat ie wil. Maar wat een peddelfeest! Winterkamperen wanneer je het niet verwacht. Het brengt ons de mooiste en fijnste peddelmomenten.