Verdwalen in NP Weerribben-Wieden

In kanovaren via kanoweb

Verdwalen in Nationaal Park Weerribben-Wieden? Ben je gek, daar zijn zulke prachtige peddelroutes uitgezet en bewegwijzerd, dat het je gewoonweg onmogelijk gemaakt wordt om noodgewongen ergens in deze fantastisch ruige bush te moeten overnachten.

kanovaren - oudoor kano-avontuur Kanovaren - Outdoor belevenis in de Weerribben

Tóch blijkt het immense doolhof aan vaartjes en slootjes voor menig kanovaarder vaak een (te) grote uitdaging. Wanneer aan het eind van een prachtige kanotocht de plek waar je bent gestart niet meer wordt teruggevonden slaat de paniek (lichtelijk) toe. (Zo hebben we uit zéér betrouwbare bron vernomen..) Je mooie dag valt in duigen. Alle mooie indrukken die je onderweg hebt op gedaan worden overschaduwd door deze laatste gebeurtenis. Dat willen we natuurlijk graag voorkomen. Hoe? Volg Kanoweb op Facebook. Binnenkort komen we met een handige tip!

Toe aan een outdoor kano-avontuur?

Kanovaren in ons favoriet vaargebied Weerribben-Wieden is elk seizoen weer een belevenis. Wat niet wegneemt dat we ook elders in het land graag mooie plekjes mogen ontdekken. Plekjes die we met plezier delen.

kanovaren - oudoor kano-avontuur Mooie peddelplek, heerlijk dicht bij huis