Home · Blog · Vaarroutes voor sportieve peddelaars

Vaarroutes voor sportieve peddelaars

De populaire viakanoweb kanokaart Nederland wordt met enige regelmaat bijgewerkt met nieuwe routes, kano-instapplaatsen en veel meer interessante plekjes aan het water. De term "van en voor kanovaarders" komt voort uit onze passie voor kanovaren. Maar ook veel SUPpers maken onderhand met veel plezier gebruik van de vele routesuggesties. Welkom peddelsporters!

routes fun2paddle viakanoweb vaarkaart

Dé routekaart van en voor peddelsporters!

viakanoweb is er vanzelfsprekend voor álle sportieve watersporters die met peddel en kano, kajak of SUP de mooiste watertjes in Nederland willen verkenen. Als club, bond of privé kun je er met én voor elkaar de mooiste routes en favoriete plekjes delen. (zonder enige verplichting). De routekaart raadplegen is ook nog eens zonder beperkingen. Geen registratie, lidmaatschap of verplicht inloggen.

fun2paddle

Er zijn nog heel wat "lege plekjes" te inventariseren waarbij we best wat hulp kunnen gebruiken. Help je ons mee? Deel je favoriete GPS-route. Mail ons je GPX-bestand + (evt.) korte tochtbeschrijving (plm.200-600 woorden max.) t.b.v. download.

Tip voor alle peddelsporters: Zie de kaart vooral als leidraad en startpunt voor het uitstippelen van je eigen vaarroute. Immers, vaarplezier begint thuis. Ontdek en geniet onderweg.
Meer info en uitleg over viakanoweb kanokaart vind je op:

fun2paddle