#blog


peddelplezier in sportieve seizoenen

Peddelplezier met de vouwkano

Wat een "straps en buckles" aan die plaat kunstof in het gras. Gaat dat wel goed komen? Met flink uitzoekwerk - alles zonder handleiding - in- en weer uitelkaar en meermaals in de herhaling, wordt mijn geduld flink op de proef gesteld. Maar ja.. had ik maar niet moeten zeggen dat een flinke uitdaging mij niet vaak te veel is... Ik heb het geweten. Heel wat uurtjes verder mag het resultaat er zijn.. De ONAK is "geplooid"

ONAK vouwkano
Nog even een buitje afwachten en meteen het water op. Van links en rechts meteen veel bekijks, want zeg nou eerlijk.. Al eens zo een uitgevouwde kano van dichtbij gezien? Het Herbie Bird kanoschool team kan niet wachten. Zo beetje alles heeft Arij al gevaren, maar deze open kano?? Twee tellen later zit hij met peddel en vest achterin. Met flinke snelheid schieten wij de haven uit. Wat een peddelplezier! Dat smaakt naar meer..

ONAK vouwkano - even FreeStylen
Dat je met de ONAK de randen van het water kunt opzoeken, laat Elize gelijk wel even zien. Met losse handjes tot de rand en fraaie rondjes draaien op het water. Zo.. nu is het wel weer genoeg met buiten spelen... Nu naar bed!