#blog
peddelplezier in sportieve seizoenen

Open Kano Light Festival

Veel open kano's aan de kanosteiger van Kano Vereniging Zeeburg. Blijkbaar een ietwat onwennig beeld, gezien de vele vragen en positieve opmerkingen vanaf de waterkant. Inderdaad.. géén afsluitbare kuipjes, deklijnen, sprayskirts of dubbelpeddels..

... Lees verder: Open Kano Light Festival


Kanovaren in de sneeuw?

Ja.. Waarom niet? Goed voorbereid genieten van de winter. Reservekleding en warme drank mee en jezelf goed inpakken tegen de kou, liefst meerdere laagjes. En.. neopreen of aquashell op je lichaam. Vooral je tenen niet vergeten. Een extra dikke mat onderin de kano beschermt prima tegen optrekkende kou van het water.

Berkel Gelderland - kanovaren in de winter

... Lees verder: Kanovaren in de sneeuw?


Open kano treffen in de Eifel

Mooi op tijd arriveren we op het terrein van de Eschweiler Kanu Club aan de Stausee in Obermaubach. "Zoek maar een mooi plaatsje uit" Ruimte genoeg op de twee veldjes bij het Bootshaus van de club. Eind van de middag druppelen langzaam de eerste deelnemers binnen. Tentjes worden opgezet en de kano's gaan op de trailer. Een heel geregel.

Open kano treffen Eifel

... Lees verder: Open kano treffen in de Eifel


In vuur en vlam op het OKF

Dit jaar zijn we er vroeg bij. Het Open Kano Festival 2017 willen we tenslotte niet missen. Alvast wat mooie toertjes gepeddeld en de Weerribben op het allermooist verkend. Geniet maar even mee

... Lees verder: In vuur en vlam op het OKF


Wilderness Hoed Service

Het gaat er op lijken dat een harde kern solovaarders elk jaar hun vaste plekje diep in het Tiomilaskogen gaat vinden. Ook dit jaar treffen we elkaar in hét kanocentrum van Zweden, het dorpje Tyngsjö. Hoewel er al aan de waterkant al snel wordt gesproken over het kleinste openkanotreffen, dit was toch ècht vorig jaar

... Lees verder: Wilderness Hoed Service