Open Kano Festival 2023

In events via kanoweb

Het tweede weekend van September al vroeg in je agenda reserveren is al jaren een gegeven voor de diehard open kano vaarder. Het is ook maar héél kort dat het er op lijkt dat er aan het jaarlijkse kanofeestje een einde gaat komen. Slechts een paar minuten, misschien nog wel korter, nadat tijdens het openingspraatje in 2022 aan de groep kano-enthousiasten de aankomende organisatorische wijziging kenbaar wordt gemaakt, gonst het op de velden aan het water al weer van meest uiteenlopende nieuwe ideeën. De datum voor 2023 wordt door de meesten dan ook als een goede gewoonte vastgelegd.

aanhaken voor solo slow toertocht Aanhaken en genieten op de solo slow toertocht tijdens OKF.

Nieuw en fris team staat te trappelen

En maar goed ook blijkt, nu ik hoor dat de nieuwe organisatie van het OKF staat te trappelen om te beginnen. Fantastisch dat het OKF wordt doorgezet door een enthousiaste nieuwe en jonge generatie! Dat belooft vast ook weer frisse ideeën. In eerste instantie even weinig verandering en dat is maar mooi ook. Dit nieuwe team wil zich binnenkort graag aan je voorstellen en hun plannen in eigen beheer met je delen via de website. Dit geeft mij als okf-webmaster mooi de gelegenheid de zaken rustig op een rij te zetten voor de overdracht.

Open Kano Feestje

Ik wens het nieuwe OKF-team langs deze weg alvast veel succes en peddelplezier. Wel even voor de goede orde, mijn fiets is onderhand door zijn spaken gezakt en het fototoestel neem ik mee op de "solo-slow-toertochtjes" door Weerribben-Wieden. Wie mee wil kan aanhaken. Het was me een waar genoegen tot nu en dat zal voorlopig ook nog wel zo blijven lijkt me. Altijd een Open Kano Feestje!