Kringelfieber 2022

In events via kanoweb
peddelroutes instappunten en kaarten

Het wachten waard! De laatste twee edities afgelast wegens corona. Dit jaar zijn de meesten weer van de partij om peddel en kano eens flink nat te maken. Kamperen aan de waterkant op Campingpark Teichmann in Herzhausen-Vöhl aan de Edersee. Een korte foto-impressie van heerlijk lang weekend Kringelfieber 2022 FreeStyle & Canadian Style Paddling.

Kamperen met de peddelvrienden Kamperen in een winderig lawaaihoekje met snurkende ganzen, de fijnste peddelvrienden en het lekkerste eten. Dat de mooiste kano's steeds in het looppad liggen is dan weer minder 😉

solo en tandem kano's Smullen van uiteenlopende modellen solo en tandem kano's aan de waterkant. En dat niet alleen, je mag ze nog peddelen ook.

oppassen De naam zegt het al, oppassen voor de eigenaresse, ze vaart zo over je heen. Hoewel.. Aankomend jaar zal ze gracieus over het water peddelen met haar nieuwste aanwinst.

Winnie oefenen Oortjes in en oefenen. De hele dag, maar dan is het ook genieten van een prachtshow ter afsluiting van het Kringelfieber.

tandem plezierboot De tandem omgedoopt tot plezierboot. Voor enkelen een nieuwe en mooie ervaring, voor anderen flink bijspijkeren.

mittagsruhe Mittagsruhe, wanneer de meesten op het water zijn..

souplesse op het water De instructeurs drinken zich even moed in. Hollandse melk voor een soepele spier.

mooiste schilderij dat gepeddeld mag worden Nee, hier is geen verfpot omgevallen. Kunstenaars op het water en aan de waterkant. Het mooiste schilderij dat gepeddeld mag worden.

Bullwinkle Sommigen van ons hebben een mascotte nodig om droog te blijven. Bullwinkle past op de tent.

kringgesprek Nog één kringgesprek. Het was weer een fijn en supergezellig samenzijn. In goede gezondheid tot volgend jaar!

FreeStyle & Canadian Style Paddling compilation 15th Kringelfieber 2022, Edersee Germany, Eindelijk weer op het water. Een korte impressie van zaterdagavond met dit jaar nog meer deelnemers aan de show.