Geniet de herfst

In Uncategorized via kanoweb

Prachtige dag weer om even een heerlijk rondje natuur te snuiven. Aan de houten woning bij de bosrand, voor degene die het nog niet is opgevallen.. "Herfst" in wonderlijke neonverlichting dat elk seizoen in een bijpassende kleur meeschrijft.

lichtgewicht peddel Super lichtgewicht peddeltje afgewerkt met een strookje zebrano

Nog wat hout over van mijn nieuwste lichtgewicht (440 gram) peddel wat best iets creatiever benut mag worden. Wandelend langs de waterkant waaien de gedachten en wat bladeren een beetje voor me uit richting een opvallende houtopstand. In de luwte, onder de kleurrijke poort van bladeren over het zandpad beginnen de ideetjes al te borrelen. De divers gevormde bladeren van deze behoorlijk unieke houtopstand spreken mij wel aan. Ik zie de decoratieve mogelijkheden op een juiste ondergrond al voor me. Deze mooie gedachten gaan in ieder geval verder met me mee op de wandeling.

herfst neon Herfst neon aan de bosrand

De zon verdwijnt achter grijsgrauwe slierten, het begint wat te spetteren. "Herfst" knipoogt nog een keer in het voorbijgaan. Terwijl de koffie staat te pruttelen leg ik m'n nieuwe ideetjes voorzichtig tussen wat dik papier te drogen en geniet de tijd.