Geklutste eieren uit de rode boot

In mooiste routes via kanoweb

Het picknickbankje aan de Zoekerbrug is bekleed met een dik pak sneeuw. Tsja.. fris is 't ook zo vroeg in de morgen. Snel maar een paar warme sokken aan en de kano afladen. De rest van het gezelschap zal zo wel arriveren. Alles ligt klaar. Mijn solo even in een groen "winterdekje" hijsen, dikke mat onderin. Zo.. tijd voor warme koffie.


Terwijl ik het winterkleed van de tafel veeg schelt het achter mij "Hejjo!.. wat val jij vandaag uit de toon!" Neem je voor de verandering eens een ander kleur kano mee, komen ze allemaal in t rood! "Ja.. dat kleurt natuurlijk wel mooi in de sneeuw, maar wat nu wanneer er onderweg een dik pak gaat vallen?" Ik trek mn dekje dicht en ga heerlijk genieten.

Kanovaren in de sneeuw

Een mooie tocht, dit keer een èchte witte wintertopper. Halverwege een plaspauze met geklutste eieren en koffie van de specialisten. En 't groene dekje? Dat kleurt mooi wit. Geniet je even mee?

Kanotocht Dinkel De Dinkel, een uitzonderlijk mooi riviertje in Overijssel.

Kanovaren op de Dinkel is enkel toegestaan in de periode van 1 sept t/m 31 maart. Een vaarvergunning voor deze periode vraag je aan bij het Waterschap Vechtstromen