Die peddel ben je kwijt!

"Jij hebt wel plezier aan het Canadian Style peddelen, of niet? Probeer deze peddel eens uit". Op ons toertje door de Weerribben steekt Lude zijn favoriete peddel in mijn hand. "Oeh.. dat is wel een lichte peddel zeg." Nu, een paar maand en heel wat toertjes verder, is het nog de vraag of de bewuste peddel ooit terug komt bij de rechtmatige eigenaar

Grasmere testpeddel kanovaren Don Paddler's Grasmere testpeddel

Het superstrakke en dunne blad snijdt het water als een mes door warme boter. Fluisterstil inzetten, tijdens de catch voel je de lichte flex van het blad. Het is alsof deze peddel geneigd is je alleen maar genot te willen brengen. De uniek afgeronde knop heeft een perfecte grip en draait super tijdens een palmrol. De zijkantjes van de grip zijn wat minder, ietwat aan de dunne kant net als de steel, maar daarvoor is het dan ook een een testpeddel.

peddel met fijne grip Een unieke en fijne grip

Gezien de lengte van het blad eigenlijk een peddel voor wat dieper water. Dus zo net voor de wisseling van het jaar er nog even op uit naar een diepe vijver, een prima peddelspot. Tijd voor wat aktie! De Grasmere van Don Paddler is wat mij betreft een knaller.

kanovaren aktie Tijd voor wat aktie met die snelle peddel!