Can you canoe?

In Uncategorized via kanoweb

Hoe een kanotocht over de Mississippi uitgroeit naar een project dat kinderen inspireert een ​​actieve rol in hun leven te spelen, naar buiten te gaan en hun dromen waar te maken. In juni 2011 beginnen Joe en Justin -twee geboren avonturiers die hun passie voor het buitenleven centraal stellen in hun American Folk muziek- aan een kanotocht in Minneapolis en volgen de rivier de volgende 30 dagen totdat ze aankomen bij de St. Louis Gateway Arch.


Het resultaat van deze reis is een bijzondere en motiverende film die het verhaal vertelt van de Okee Dokee Brothers, inclusief muziekvideo's, wat leerzame en opvoedkundige elementen, flink veel lolbroekerij, ook interviews en ongerepte natuurscènes. Beeld en muziek is een slublieme montage van thema's van rivieren, vriendschap en vooral outdoor-avontuur.

Let op! De songtitel van de film "Can you canoe" is een echte "oorwurm". Een nummer dat zéker niet mag missen aan het kampvuur tijdens een van de aankomende "kanomeetings". Dat wordt vast oefenen! De film kun je bekijken via Youtube:

Can you canoe? - Movie