Kajakcenter aan de Zweedse westkust

Aan de Zweedse Westkust is het 's zomers goed toeven. De kust tussen Oslo en Göteborg is een geliefde vakantiestreek voor toeristen. Wat goed te merken is aan de aanwezigheid van de vele, veelal grote en bezette campings. Aangezien we meestal wat rustige plekjes opzoeken om van het water te genieten is het even zoeken. Maar het kleine plaatsje Grebbestad biedt voor ons uitstapje naar de kust vandaag genoeg rustige plekjes.

kajakvaren zweedse westkust We genieten lekker van een heerlijk briesje van zee, de zon, de rust en de natuur. Met uitzicht op de fantastisch mooie eilandengroepjes als kleurrijke rotspartijen in het blauwe water. Mijn oude Prijon mag het zoute water even proeven. Geen grote tocht vandaag, gewoon even wat spelevaren in de golven. Een heel andere ervaring dan het wilde water in het Noorden.

Kajakcenter Grebbestad

kajaktochten in zweden Rond Grebbestad kun je overigens prachtige kajaktochten maken. Tentje mee en overnachten op een van de vele eilandjes, heerlijk. Voor ons is het vandaag gewoon lekker rustig genieten, maar wil je meer informatie over kajakvaren deze streek, neem dan eens een kijkje op de site van Nautopp Kajakcenter Grebbestad. Hier kun je ook kajaks huren en je wordt het water opgeholpen met goed kaartmateriaal.

Nautopp Kajakcenter Grebbestad