Photography by kanoweb

Kanokaarten Zweden

kanokaarten - Update: 6-2-2019 - Tip! - Bij een goede voorbereiding van je kanotocht in Zweden hoort het beste kaartmateriaal, zoals de Fjällkartan of de Gröna kartan. Beide zijn via het internet te bestellen bij het Zweedse "Kartbutiken".

De Fjällkaart (schaal 1:100 000 of 1:50.000) voor het grensgebied Zweden-Noorwegen geeft de wandelpaden weer in de fjälls, maar ook

... Lees verder:
Kanokaarten Zweden

Kanovaren in Zweden, actief en ontspannend

Elk jaar maken we er weer een sport van. Mooie nieuwe, vooral rustige, vaargebieden ontdekken die het peddelen meer dan waard zijn. Onze voorbereiding begint dan ook al in de wintermaanden, met leuke uitwisselingen per mail over en weer.

... Lees verder:
Kanovaren in Zweden, actief en ontspannend

Op vakantie naar Zweden met de kids

Dat Zweden bij uitstek een geschikt vakantieland is om samen met de kinderen heerlijk van je vakantie te genieten weten wij uit ervaring. Menig heerlijke vakantie hebben wij samen met veel plezier doorgebracht. Geen overvolle campings, maar campings die dusdanig kindvriendelijk zijn ingericht, dat je ook zelf heerlijk en onbezorgd van je rust kunt genieten. Kinderen zoeken elkaar op en ze leren snel van elkaar hoe ze respectvol met de natuur om moeten gaan.

... Lees verder:
Op vakantie naar Zweden met de kids

<< Eerste < Vorige [2 / 2] Volgende > Laatste >>