Kajaktocht met airconditioning?

Op onze terugreis van de Noordkaap mag een bezoek aan Byn niet uitblijven. Tenslotte komen we hier al vele jaren. De Vele meertjes rond Eshared hebben we in de loop van die jaren al verkend met respectievelijk onze canadees en kajaks. Maar nog lang niet alle, zoals ook de Naren.

Nadat we met de nieuwe eigenaars van de camping kennis hebben gemaakt, kan ik het niet nalaten voor de zoveelste keer een stukje van de Klaralven te peddelen. Het is warm. Wat?, heet en benauwd. "Ik had beter niet kunnen gaan" denk ik terwijl ik een stukje stroomop peddel. Tijd om een airco onderin de kuip bouwen misschien? Een beetje weinig ruimte, zeker dat model wat ik bij de Vindelalven heb gezien. Maar na een paar uurtjes zo op deze prachtige rivier, de vlotten die met de snelheid van het water stroomaf dobberen en heerlijk genieten van de prachtige omgeving kan ik opnieuw niet anders zeggen. "Dit mag je niet missen, heerlijk! Pure ontspanning en rust".

Kanovaren Klaralven Trouwens mocht je niet over een kano beschikken. In samenwerking met Klarälvdalen Kanot kun je vanaf de camping fantastische tochten over de Klaralven maken per canadees of kajak.