"Big Canadian" op de Klarälven

De keuze aan kano's bij Canoe Experience Sweden in Byn wordt elk jaar groter. Echte liefhebbers kunnen hier de Klarälven peddelen met het neusje van de zalm. De uitnodiging van Colin en Allison om met elkaar hun nieuwste aanwinst, een "Big Canadian Canoe", naar de camping in Byn te varen slaan wij dan ook niet af.

Big Canadian Canoe Het wordt een echte "testpaddle", tenslotte is het de perfecte kano om met de héle familie te varen. Uitgerust met vijf comfortabele bankjes en meer dan voldoende ruimte om het complete gerief voor een meerdaagse kanotocht op te bergen. Beenruimte is goed en met een (leeg) gewicht van 45 kilo is de kano door twee volwassenen goed te handelen.

Big Canadian - Solo We varen elk met onze favoriete peddel de tocht van plm. 16 kilometer, inclusief de gebruikelijke koffiestop, in redelijke tijd. De Big Canadian is lekker stabiel en laat zich zelfs solo goed varen. Een echte aanrader wanneer je met al je kids eens in één kano de Klarälven wil peddelen. Je hoeft geen rekening meer te houden met elkaars tempo en raakt elkaar ook niet zo snel uit het oog ;-)

kanovaren informatie Canoe Experience Sweden