Home · Nieuws · Kanotrektocht op de Drwęca en Wisła

Kanotrektocht op de Drwęca en Wisła

Ben je er nog niet uit wat betreft je (kano)vakantieplannen deze zomer? Vaar dan eens mee met de internationale 14-daagse kanotrektocht van Klub Toeristische Watersport Chelmno in Polen. Een sportieve (kano)vakantie met unieke kenmerken:

KTW Chelmno organiseert van zaterdag 29 juli t/m zaterdag 12 augustus 2017 haar 57e trektocht op de Drwęca en Wisła. Een 252 kilometer lange kanotocht verdeeld over 9 vaardagen. Buitenlandse deelnemers zijn van harte uitgenodigd en mogen zelfs een dag eerder aankomen én na afloop van de tocht nog een nacht blijven kamperen op het voormalig kazerneterrein aan de rand van de oude binnenstad, waar de kanoclub is gehuisvest.

De TKBN (Toeristische Kano Bond Nederland) organiseert een gezamenlijke deelname aan deze kanotocht en zorgt tevens voor de aanmelding van je deelname in Polen. Een informatief boekje over deze tocht kun je bij de bond bestellen. Dit 44 pagina's tellende kleurrijke boekje, bevat onder andere de historie van Polen, landschap, plaatsen in de streek, aanrijroute, afwijkende verkeersregels, brandstof tanken, Pools geld pinnen, campings tijdens de tocht en voor de heen en terugreis, uitrusting, vaarroute, waar winkels zijn, een woordenlijstje inclusief hoe je het uitspreekt, en sfeerverhalen over de tocht in voorgaande jaren.

Klik hier voor meer informatie en/of aanmelding