Home · Nieuws · Kano Try-out Kanovereniging Keistad

Kano Try-out Kanovereniging Keistad

Wil je eens proberen of kajakken of kanovaren iets voor jou is?
Doe mee met de kano-try-outs! In drie sessies leer je de eerste beginselen van het kanovaren. Op zaterdag 30 april om 14.30, zaterdag 7 mei om 14.30 en woensdagavond 11 mei om 19.00 ben je van harte welkom bij kanovereniging Keistad, aan de Stuw nr 1 te Amersfoort. Tijdens deze try outs kun je erachter komen hoe leuk kajakken of het kanoën in open kano’s ( canadese kano’s ) is!

Onder begeleiding van ervaren leden leer je de beginselen van deze ontspannende sport. Je leert onder andere het in-en uitstappen, rechtuit varen, bochten maken en remmen.
Bij voldoende belangstelling zal er een gezamenlijke vaartocht gemaakt worden. Ook kun je eens kennismaken met de enerverende kanopolo sport. Voor informatie en aanmelden zie onze website: www.kvkeistad.nl of stuur een berichtje aan info@kvkeistad.nl

Kosten voor deze try-out, bestaande uit de drie sessies zijn € 20,- Als je besluit lid te worden, wordt dit bedrag in mindering gebracht op je lidmaatschap. Voor leden zijn de vervolgcursussen bij het lidmaatschap inbegrepen.
Meld je snel aan want vol=vol

Kanovereniging Keistad