Kajakverhalen

Mooie kajakverhalen lezen. Wie is daar nou niet gek op? Wij als fervent vaarders in ieder geval zéker! De mooiste kajakverhalen van verschillende schrijvers bundelen in een boek. Een prachtig initiatief en fantastische promotie van onze watersport.

Kajakverhalen - het mooiste van 37 schrijvers Fragment uit de video van de crowdfundingactie van Rein

Het mooiste van 37 schrijvers

Rein Hazewinkel is mooie kajaktochten en foto's gaan verzamelen om daar samen met een vormgever en redacteur een mooi boek van te maken.

Rein houdt zelf trouwens ook van het maken van flinke kajaktochten. Zoals de Wadden, Zeeland maar ook Denemarken, Kroatië of Zweden.

Het boek Kajakverhalen is inmiddels verkrijgbaar en het is een prachtig boek geworden met 70 verhalen van bekende en onbekende kajakkers en geeft een mooi beeld van wat (zee)kajakken en -kamperen is.

Het boek is te koop bij L.J. Harri in Amsterdam en Observator in R'dam, Bol.com, Bruna.nl Ako.nl en bij Bloem in Wormer en via ISBN 978-90-828049-0-4 bij boekhandels te bestellen.

Goed om te weten: Omdat alle kosten inmiddels betaald zijn, gaat vanaf nu de hele opbrengst naar Natuurmonumenten voor de Marker Wadden; een nieuw natuurgebied en tzt een prachige kajakbestemming mét een kampeerveldje!

Check:

Kajakverhalen - het mooiste van 37 schrijvers