Geen golf te hoog - Toon Hoefsloot

Toon Hoefsloot is een fervent watersporter. Naast zeilen in open (wedstrijd-)boten en kajuitjachtjes is Toon in 1986 gaan kanovaren. Hij werd er "buitenmens" van. Eenvoud, vrijheid en natuurbeleving fascineren hem. Al peddelend ervaart Toon de elementen intens en voelt daardoor sterke verbondenheid met de natuur. Zijn "pen" is bondig en beeldend.
Geen golf te hoog getuigt daar volop van.

Kanovaren, een sportieve droom
Toon Hoefsloot beleeft ongelooflijk veel plezier op binnen- en buitenlandse rivieren, kanalen, sloten, plassen of op zee. Vaak samen met vrienden die de kanosport en het buitenleven een warm hart toedragen. Kanovaren, een sportieve droom, mondt uit in passie voor duurzaam sporten en natuurbeleving tegelijk.

Voor de auteur heeft kanoën geleid tot vele jaren actief watersportplezier en sterke verbondenheid met de natuur. Respect voor water, vuur, lucht en aarde. Én sterke vriendschappelijke banden. Geen golf te hoog bevat een selectie boeiende kayakverhalen die op één uitzondering na beleefd zijn door de auteur en vol overgave in dit boek beschreven zijn.

Geen golf te hoog - auteur: Toon Hoefsloot - paperback 16x24cm - 270 pagina's.
Info en bestellen: Boekscout