Allykano.nl - nieuwe website!

De Ally vouwkano wint aan populariteit bij aardig wat kanovaarders getuige vele filmpjes die op het internet circuleren. De meest bekende film is wel de "Kaitum expeditie" in Zweeds Lapland van Frank van Zwol en Jolanda Linschooten, met inmiddels ruim 18.000 views.
Deze populariteit is niet zo verwonderlijk wanneer je een maal hebt gezien hoe eenvoudig je deze lichte kano vanuit een handige draagtas vaarklaar in het water "tovert".

ally vouwkano - Frank van Zwol Alhoewel.. de eerste keer in elkaar zetten is voor menigeen toch nog even puzzelen. Op de begin 2016 gelanceerde website Allykano.nl biedt Frank je allerlei tips om het wat makkelijker te maken. Of je nu ergens een tweede handsje op de kop heb getikt, of een een nieuwe vouwkano hebt aangeschaft. Geen probleem. Frank assisteert en monteert met plezier samen met jou je kano, zodat het jezelf de volgende keer in een half uurtje gaat lukken. Op de website vind je ook nog eens alle data voor een Ally kano montage instructie.

Wildwatervaren in de Ardennen
Misschien lijkt het je wel spannend om meteen een weekendje te varen op wildwater in de Ardennen. Meld je dan aan voor een cursus kanovaren in wildwater op 29 en 30 april 2017.

Het doel van deze kanocursus is veilig kunnen varen op rivieren met eenvoudig wildwater (klasse 1 en 2). En volgende onderwerpen komen aan bod: Riviertopografie: stroomdraad, bochten, keerwaters, stenen, boomversperringen, stuwen en walsen, wildwatergradaties. Techniek: in en uitvaren van keerwater, boogslagen, lage peddelsteun, zijwaartse trek en duwslag, traverseren, back ferry. Kanokamperen: bagage in de boot, boottrim en vastzetten van bagage. Reddingen: omslaan en weer in de boot komen.
Een investering in goede kano-instructie betaalt zich veelvoudig terug in veel kanoplezier!

Ally kano demodag 6 mei 2017 in Purmerend
Overweeg je de aanschaf van een Ally, of wil je eens zien hoe de montage precies in zijn werk gaat, een stukje proefvaren, of gewoon vragen kunnen stellen over jouw Ally kano. Kom dan naar de Ally kano demodag (gratis!) op 6 mei 2017 in Purmerend. Alle info vind je op:

Ally vouwkano